Warsztat gdzie można założyć pakiet na bezdroża poszukiwany

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Adammo
    Classic
    • 2010
    • 7

W jednym na wielkopolsce - tam mam siedzibę firmy.
  • Cartman
    Classic
    • 2009
    • 7

Witam
    Poszukuje namiarów na warsztat bądź ASO gdzie magicy znają sie na wstawianiu pakietu na bezdroża do O1 lub jego poszczególnych elementów nie stawiając ceny wyrywającej z opon.

Najblizsze ASO z którego korzystam w Myszkowie sprawowało się do tej pory dobrze ale pomysł pakietu ciut ich chyba przerósł bo podano mi cenę 1200 zł za same cześci pokrywy pod michę olejową a cen pozostałych elementów juz nie dało rady bo pan na magazynie nie potrafił odnaleźć takowych w systemie

Stąd pytanie czy ktoś zakładał pakiet na bezdroża w okolicach Zawiercia, Olkusza, Myszkowa lub Katowic i może polecić kogoś kto jest zorientowany w temacie i nie wystawia faktury jak przysłowiowy Cygan za matkę.

Po drugiej w tym roku zmianie michy olejowej którą zafundowały mi rosnące w ten upał na polskich drogach koleiny będę cholernie wdzięczny za pomoc. :wink:

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

Cartman, mi za same czesci do O II zaspiewali 1440 zl,

Komentarz

• andrzejo
        Classic
        • 2010
        • 11

Re: Warsztat gdzie można założyć pakiet na bezdroża poszuki

Zamieszczone przez Cartman
        Witam
        Poszukuje namiarów na warsztat bądź ASO gdzie magicy znają sie na wstawianiu pakietu na bezdroża do O1 lub jego poszczególnych elementów nie stawiając ceny wyrywającej z opon.

Najblizsze ASO z którego korzystam w Myszkowie sprawowało się do tej pory dobrze ale pomysł pakietu ciut ich chyba przerósł bo podano mi cenę 1200 zł za same cześci pokrywy pod michę olejową a cen pozostałych elementów juz nie dało rady bo pan na magazynie nie potrafił odnaleźć takowych w systemie

Stąd pytanie czy ktoś zakładał pakiet na bezdroża w okolicach Zawiercia, Olkusza, Myszkowa lub Katowic i może polecić kogoś kto jest zorientowany w temacie i nie wystawia faktury jak przysłowiowy Cygan za matkę.

Po drugiej w tym roku zmianie michy olejowej którą zafundowały mi rosnące w ten upał na polskich drogach koleiny będę cholernie wdzięczny za pomoc. :wink:

hey,

miski olejowa tano zawsze kupuje w sinclanie przez allegro bo maja dobra cene - login chyba skoda_czesci ale nie pamitam dokładnie ... jezeli chodzi i serwis zawsze tez tam jedze ale ty chyba szukasz czegos blizej ...

pozdrawiam forumowicza

Andrzejo Fabia

Komentarz

Pracuję...